Friday, October 7, 2011

Blacklist and vodka shot

Ei teagi kust kohe alustada. Kella 12ks läksime kooli, et arvutis käia, mailid üle kontrollida ja CV väljaprintida. 1pm algas esimene tund Reasearching Business Information. Õpetaja on naine, kes tuli just tagasi lapsepuhkuselt. Ta on samuti ATM'i UCB's õppinud, lisaks oli ta sõjaväelane, Afghanistan'is käinud. Tundus tore, viskas nalja koguaeg ja oli kuidagi selline huvitav inimene. Samas tund ise tundub küll tohutult igav olema, aga loodan, et see ainult alguse asi.
Peale seda tuli meil 40 minutit pausi, kuna ta ei hoidnud meid kinni. Kell 3pm algas Group Tutorial, kus täna räägiti lähemalt Claramarast. Nii tahaks minna sinna juba, mega põnev tundub. Seal pidi 15 minutiga olema 4 hooaega. Ilm lihtsalt koguaeg muutub, üks hetk on väga palav ja teine hetk võib metsikult sadada.

Neli algas Adventure & Society. Seda tundi annab meile meie year manager, Richard. Arvatavasti suutsime me täna tema mustnimekirja sattuda, kuna me ajasime päevad sassi. Meil oli kell 6pm tööintervjuu, aga tund lõppes alles kuus. Ma kuidagi vaatasin esmaspäeva tunniplaani, kus päev lõppeb kell 5pm. Nii et jah, polnud just kõige toredam ära küsida. Aga eks me üritame sealt blacklistist kuidagi välja rabeleda, kui see võimalik on. :D

Käppelt koju riideid vahetama ja Gatecrasher'i (GB) poole teele. See peaks siis olema Euroopas suuruselt 3/4s klubi. Kella kuueks pidime seal olema, saime enda numbrid kätte ja mingi hetk pidime ülesannet täitma, milleks oli paarstööna, millegi totaka müümine. Meie Madliga saime Tesco kilekotid. Ajasime siis enamvähem sellist juttu: Tesco forever, kotte saate kasutada oksekottidena ja käekotina. Mida iganes eks, aga õnneks see esitlus oli ainult 1 minut pikk. :D Peale esitlust said kõik baarist ühe joogi. Normaalne on tööintervjuu ajal alkoholi juua või mis!? :D

Ja siis tuli eraldi intervjuu, 5 boksi vist, iga ühes küsiti 2 küsimust, ala, miks sa seal töötada tahad, mis muusikat kuulad jne. Sai veits asju väljamõeldud ja mula ajatud. 9Ks jõudsime alles koju. Õhtul intervjuul käia on ka lahe. :D Rahvast oli päris palju, üle 50. vist. Nii et ega ma palju sealt ei looda, aga eks seda näha ole. Huvitav oleks küll seal töötada. Tundub mõnus koht olevat ja inimesed on ka lahedad.


Ilus auto kooli juures.

ATM UCB-s. Tõotab lõbus tulema.

Päikest,

Liisi

No comments:

Post a Comment