Tuesday, October 18, 2011

Läänerindel muutusteta.

Polegi tükk aega kirjutanud. Viimasel ajal on nii kiire ja ega netiga ka just asjad kiita ei ole. See Inglismaa ajab nii närvi ikka. Nagu mingid kuradima teod siin.

Neti järgmine Go-Live päeva on 20. oktoober, milles ma küll kahtlen. Vaevalt nett niisama meile ei kuskilt ilmub. Eks me neljapäeval näeme seda.

Arvuti veel enam-vähem funkab, pilt ikka vahest läheb mustaks, aga vast peab veel paar aastakest vastu. Hoiame pöialt.

Käisime eelmine esmaspäev Redpoint'is ronimas. Päris lahe oli, tegime free-climbingut ka, see siis ilma köieta ronimine, all on pehmed matid. Pärast istusime Shakeaspeare'i pubis natuke. Nägime ka selle fancy (uhke) koha ära.
Eile sai jälle RP'is käidud, õppisime belay'imist tegema. See tähendab seda, et alt annad tõmbad köie pingule ja siis laskudes annad järele. Polnudki kõige raskem, aga järgmine nädal hakkab nalja saama, Sam (2. aasta ATM õpilane), lubas meile, et me teeme droppimist ehk siis et üks ülevalt hüppab lahti ja alt lased ka lahti ja siis ta ronija kukub ja pead köiest uuesti kinni haarama, et ta vastu maad ei kukuks. Hea, et emme mulle just teada andis, et mul EL ravikindlustus kehtib taas, ei pea muretsema siis nende haiglaarvete pärast.

Hispaania keele tund on ka mõnus, ainult need hiinlased on nii aeglased, neile see vist mega raske ja siis me teeme lihtsaid asju pool tundi. Õnneks ma sain teada, et järgmisel astme on neid hiinlasi vähem.

Kayaking'us (süstas) hakkame homme capsize'e tegema, õppime kuidas õigesti vee alt välja tulla ja seda riiet kasutada, mis seal on, et vesi paati ei läheks.

Kool on muidu normaalne, lemmik tund on siiamaani Risk Management, mida annab Adam, ta on nii lahe lihtsalt, oskab tunni lõbusaks teha. Ta paljudel üks lemmikutest.

26.ndal oktoobril lähme siis Glaramarale, nii ootan seda juba. 4 oktoober tuleme tagasi. Veebruaris jälle sinna minek.

Suutsin laupäeval haigeks jääda, kurk valus ja suur nohu, loodetavasti saan järgmiseks nädalaks terveks.

Esimest korda ronimas.

Tegin belay'imist.



Päikest,

Liisi

No comments:

Post a Comment