Friday, August 19, 2011

Day of Hell

Tänane päev on ikka suhteliselt õudne olnud. Esiteks tegin silmad lahti juba 7 ajal. Organism on vist Eesti ajas. Mingi hetk hakkasime liikuma UCB poole, peale otsimist, leidsima selle ka lõpuks ülesse. Kool on ikka päris suur, 11 korrust vist. Saime sealt veidike infot korterite kohta, aga ei midagi erilist, mis aitaks.
Tagasi tulles hakkasime teele jäävaid maakleribüroosid läbi käima. Tulemus 0. Lõpuks otsustasime, et ostame netipulga, kuna ilma Wi-fi'ta on ikka suhteliselt raske hakkama saada. Saatsime igale poole kirju laiali, eks näis kuna vastused saame.

Põhimõtteliselt möödus siis päev ainult ringi kõndides, jala all on vill, kõndida ei saa. Kanna veel kingi. Selg ka valutab. Supperb, ma ütleks.
Tänase päeva söök on koosnenud ka ainult hiina jääteest ja ühest pirnist ja arvatavasti seis jääb ka selliseks.

Päeval helistas Martin, ülikooli esindaja, kutsus meid homseks peole, kuhu pidid ka teised õpilased tulema ning tal pidi mõtteid olema, kust me korteri saaks. Madli esimene mõte oli muidugi: "Mul ei ole midagi selga panna!"

Natuke Bhamist.
Linn on ikka päris suur. Nii palju kui mina olen aru saanud, siis kesklinn tiirleb ümber Bullringi. Kõik teed viivad Bullringi.
Täielik multikulti city. Valgeid inglasi on suht vähe ikka. Ainult indud, mustanahalised ja hiinlased.
Kõik kohad on poode täis, ostnud pole siiamaani aga midagi. Pole tahtmist ega raha. Ime või mis!?

Kõik toidupoed, mis me leidnud oleme, on väiksemad ja kallimad kui Eestis. Ühtegi Prisma suurust toidukat pole siiamaani näinud. Need arvatavasti kusagil kaugemal siis. Homme lähme võib-olla otsima.
Bullringi lähedal on suur-suur turg (World Famous Market). Ostsime sealt 1 naela eest pirne. Üks pirn anti lisaks, ilusate nägude eest.
Suhkur on 0.84 naela. Odavam, kui Eestis. Tahad, issi, saadan sulle!? ;)
Leidsime veel mõned 99 poundsi ja 1 naela poed. Suht mõttetud, aga midagi sealt vast ikka leiab.

Taksod on mega naljakad. Nii inglaslikud kuidagi. Homme vist teemegi esimese sõidu, kuna see peo koht kesklinnast kaugel.

Mässude jälgi on mõnes kohas veel näha, paar akent on siiamaani suurte mõradega.
Ei ütleks, et nad siin vaesed on, nii indialased, hiinlased kui ka mustanahalised sõidavad uute bmw-dega ringi. Normaalne.

Nagu inglastele kohane, peaks ka mina ilmast rääkima, kui midagi muud tarka öelda pole. Päeval päike paistis, soe nagu Eestiski. Õhtu poole korraks tibutas, aga seda oli nii vähe. Nii palju kui me näinud oleme, siis ega kurta ei saagi, kuid eks näis, mis paari kuu pärast saab. Loodame parimat.

Pilte mul kahjuks pole, kuna kaamera puudub ja mobiiliga pole viitsinud pildistada. Kui korteri saab, siis vast veidike rahulikum ja saab ka linnas natuke ringi vaadata.



Päikest,

Liisi



PS! Kui küsimusi on, siis kirjutage kommentaar. Eks ma vastan kui oskan! ;)

No comments:

Post a Comment