Friday, August 26, 2011

Please Don't Stop The Rain. James Morrison

Nagu pealkirjast näha, siis on ka meile siia vihm jõudnud. Kuigi siin vahepeal on tibutanud, aga see seenevihm ei tee midagi. Täna, aga oli suur üllatus uksest välja minnes.... Õigemini kaugemale me ei jõudnudki, sest läksime tagasi tuppa ja võtsime vihmavarju.

Uus hotell/hostel, uus algus.
Eile sai meie nädal aega Ibise hotellis täis, pidime endale uue otsima. Kolmapäeval bookisime Hatters hosteli veel üheks nädalaks. Niisiis eile kõndisime mingi pool tundi küngastest ülesse-alla kuni jõudsime lõpuks peatuspaigani. Suht kerge oli või nii. Iga kell teeks uuesti. Panime asjad enda tuppa ära ja läksime linna peale.
Eilse öö veetsime doublebed private rooms, aga kuna tänaseks olid kõik kinni, siis selle öö veedame dorm'is (8 voodit, 6 võõrast inimest, nii mehed kui ka naised). Ma kohe armastan seda, kui privaatsus puudub. Õnneks see ainult üks öö ja siis saame enda privaatruumi tagasi. Can't wait it! :)

Adapter.
Kui keegi, ei tea siis Inglismaal on teistsugused pistikud, kolme otsaga, erinevalt meie euro omadest. Eelmises hotellis olid meil laenatud adapterid, aga nüüd mõtlesime, et peaks ikka ise ostma, nagu nii läheb korteris vaja. Nii siis seadsimegi ennast linna poole adaptereid otsima, mis osutus täiesti võimatuks ülesandeks. Õhtu lõppes tühjade kätega, arvutis olemisest võis ainult unistada. Täna saime abi hosteli töötaja käest, kuigi ta võib ka omanik olla, sest ta siin koguaeg kohapeal. Igatahes see mees, nime ei mäleta, näitas meile suuna Temple Row ja Cherry St ristmikule. Ilmselgelt seda poodi seal ei olnud, vaid mingi kaamerate pood. Peale ringi tiirutamist läksime me sinna Jessop'i poodi sisse ja küsisime abi. Sealt juhatati meid õigele tänavale, paar ristmikku edasi. Lõpuks saimegi enda EURO to UK adapteri. Jeejee. :)

Tesco. Jälle.
Eile uurisime terve selle Broad Streeti Tesco üle. Olime vist mingi tund aega selles poes. Leidsime päris huvitavaid asju, millest endale kunagi hääd süüa teha saaks. Igatahes valik on suuur ja lai. Osta mida tahad.


Hoiatus!!!!
Naiste osa, meestel mitte lugeda. :D
Supper Tescos pole müügil O.B tampoone nagu üldse mitte, kuidas see võimalik on!!???
Nii, et emme paluks pakk teele. Lisaks puudub seal minu hambahari, selle peab vist ka Eestist saatma. ;)

Canal Walk.
Kõndisime ka suure osa kanali äärsest läbi - Jewlery Quarter kuni Bham Sealife. Päris pikk, aga väga ilus. Korda tehtud, igalpool kohvikud, lilled. Üks ilusamatest kohtadest Bhamis.
Mihkel kunagi siia tuleb, siis lähme kindlasti Sealife'i, paistab ilmatuma suur ja huvitav.


Madli leidis enda lemmiksöögi ülesse.

Canal side. Kanali äärne.
 Pretty pretty. :)



Weather, Weather and Weather.
Vihma sajab hetkel (alguses juba mainisin, aga ikkagi, this sucks!!) ja kuna mul ainult lahtised jalatsid, siis me lähme kohe-kohe poodidesse, äkki leiab mingid (päris)nahast saapad, siin juba mõned soodukad. Hoiame pöialt, ei tahaks küll enam märgade ja külmunud jalgadega ringi käia.

Minu UK number hetkel:
07926673494 (mis sinna ette käib - ei tea, otsige ise :D)


Päikest (teile ja meile),


Liisi

No comments:

Post a Comment