Saturday, August 27, 2011

Tähelepanekud

Selle ajaga, mis me siin oleme olnud, oleme nii mõndagi märkanud.

Autod.
Vaadates Bhami automarke, siis ei saaks küll öelda, et inimesed siin vaesed on. Või siis nagu Madli ütles, et vaesed sõidavad bussiga või jala (nagu meie). Siiamaani olen mina näinud ainult kahte vanat autot.
Kõige populaarsemad automargid: Audi, Jaguar, BMW ja Mini Cooper. Igatahes Audi fännidele on see siin paradiis, iga kolmas auto on mingit uuemat sorti Audi. ;)

Liiklus.
On suht pöörane, teemärgistused ei tähenda nende jaoks midagi, kurve võetakse nii nagu juhtub. Pargitakse kuhu tahetakse, ei loe isegi silt no parking.
Liiklus on valel poole teed, vahepeal juba hakkas paremuse poole minema, sain aru kuhu vaatama pean, et mitte auto alla jääda. Praegu aga tundub, et läheb järjest hullemaks, kõik jumala sassis.
Jalakäijate valgusfoorid ei loe ka midagi, isegi politsei jalutab punasetulega üle tee. Nii, et kui autot ei tule, siis mine üle kust tahad.

Inimesed.
Kõige häirivam brittide juures on see, et nad kõik suitsetavad, nii mehed kui ka naised. Minust on siin saanud passiivsuitsetaja. Koguaeg on tunda suitsu lõhna. Rõve.
Söögi peale ja söögi alla käib üks pidev sorry'tamine. Eile poes, üks töötaja läks minust mööda, ta isegi ei puudutanud mind ja juba tuli sorry-sorry. :D Aga sellega harjub ära, endal see ka juba külge jäänud. Pidevalt ongi sorry/thank you. :D

Riietus.
Kui väljas on soe on nemad paksult riides ja vastupidu: väljas sajab, mega külm, nemad käivad lühikeste riietega. Aasta läbi kantakse UGSe (talvesaapad). Tänavapildis näeb palju ülikondades mehi. Peale tööpäeva lõppu minnakse kohe ülikondadega pubisse.

Eile tegime esimest korda sooja süüa: spagetid bolognese kastmega. Polnud küll suuremt sorti asi, aga süüa kõlbas. Ära rikkus see, et just eile jagati siin tasuta pitsat. Normaalne, just siis kui meie süüa hakkame tegema.

Vaatasime siin ühistoas Barca vs Porto mängu. Ilmselgelt Barca võitis, 2:0 (Messi ja Fabregas).
Fabregase kohapealt nii palju, et mees oli Arsenalis 90 minuti mängija ja eile sai Barcas ainult 10 minutit mängida. Mille jaoks!? Ma saan aru, et see oli tema unistus, ta isegi loobus 5 miljonist, et Barca eest mängida. Aga ilma mänguajata läheb mees ju rooste. Loodame, et saad varsti uuesti terve mängu mängida, edu Sulle Cesc! :)

Hostel.
Tuba ja vannituba on normaalse suurusega. Ühesõnaga, mahume ära. All keldris on köök, söögituba, telekatuba ja veel mingi puhketuba. Inimesed on sõbralikud ja aitavad kui vaja, mehed on meie kohvreid vedanud ühest toast teise, siis kui me tuba pidime vahetama. :D

Üleeile kutsus hosteli töötaja/omanik meid pubisse, aga me olime liiga väsinud, et minna. Kahju, oleks huvitav olnud. Vast kunagi satume meie ka nendesse pubidesse. :D
Muideks öö ühistoas möödus normaalselt ja me tagasi enda private roomis.
Läpakas jamab jälle, loodame, et see peab vastu siin mõne aja.

Ahhjaa, lisaks toimuvad siin mingid filmivõtted, eile jalutasime ka mingist kaamerate ja filmcrew'st mööda. Põnev põnev. :)


Meie tuba.



Päikest,

Liisi


PS! Räigelt tahaks Eesti leiba. :)

No comments:

Post a Comment