Sunday, August 21, 2011

Pole ühtegi halba olukorda, mis ei võiks paraneda.

Viimaste päevade sündmused.
Olukord on suhteliselt nutune hetkel, aga loodame parimat. Korterit me pole leidnud, kuid samas on ju nädalavahetus, mis tähendab, et ega siin midagi ei liigu ka nendel päevadel.
Eile käisime natuke linnapeal ringi, ostsime hädavajalikke asju. Hotelli toas on meil tee-ja kohvi tegemise võimalus, aga kuna siin antakse suhkrut liiga vähe ja tee on meie ainuke toit päeva jooksul, siis eile ostsime suhkrut (82 pence-i) juurde. :D

Õhtul käisime Martini sõbra pool peol. Saime natuke infot juurde. Seal olid ka 2 läti tüdrukut, kes samuti alustavad kooliteed UCBs. Põhimõtteliselt jäi jutt selline, et me otsime neljapeale maja/korterit, peaks kõvasti odavam tulema.
Lisaks rääkisid nad, et me peaks võimalikult ruttu NI numbri ära tegema, kuna ilma selleta tööd ei saa. Homme lähmegi UCBsse ja küsime numbrit, kuhu me helistama peame, et NI intervjuu kokku leppida. Ootejärjekorrad pidid olema 3 nädalat. Nii, et suhteliselt raskeks läheb.

Töö leidmine pidi ka ikka väga keeruline olema. Aga, eks näis mis saab. Kõigepealt tuleb elamiskoht leida.

Täna lähme arvatavasti endale Inglise numbrit otsima, kuna ilma selleta siin suht raske hakkama saada.

Käisime reede õhtul veidike linnapeal ringi. Tegin ka mõned pildid mobiiliga, pole just kõige kvaliteetsemad, aga midagi ikka.

Üks tänavatest, mis viib Bullringi juurde. Madli ka seal pingil näha. :D

Townhall Square.

Bullringi sümbol.

Birmingham päeval.
Inimesed siblivad koguaeg ringi. Bullringi ümbrus on inimestest tulvil nii hommikul kui ka lõunal. Meil kui eestlastel on see suht harjumatu ja raske. Inimesed mööduvad nii lähedalt. I need my personal zone. Igatahes päeval on suhteliselt turvaline. Pole mingeid intsidente näinud ja politsei käib ka ringi.

Öösel.
Teatud tänavad on melu täis, näiteks meie hotelli tänav on õhtuti ikka väga lärmakas, siin mingi klubi vist.
Teised populaarsed tänavad pidid olema Broad St, Digbeth ja kanali ümbrus, kuid sinna me pole veel jõudnud. Üksi õhtuti ringi liikuda ei julgeks, liiga palju hindusid, muslemeid ja mustanahalisi, kes ajavad hirmu peale enda pilkudega.

Praeguseks kõik, kirjutan kui midagi juhtub.



Päikest (meil päike paistab),

Liisi

No comments:

Post a Comment