Friday, September 16, 2011

Ametlikult üliõpilane.

12. september
Esmaspäeval käisime koolis registreerimas. Saime kätte enda õpilaskaardid ja UCB mälupulga, hää, sest unustasin enda oma koju. Nägime paari enda tulevast kursusekaaslast. Tunduvad suht noored võrreldes minuga, kes ma juba vanamutt. Koolis liikusid ka ringi väga noored, jäi mulje nagu me oleks mingid vanurid seal. Loodetavasti see nii ei ole.

Oleme tegelenud ka enda CV-ga. Inglismaa CV on Eesti omast ikka väga erinev, vähemalt meie omast. Oleks me enda vanadega tööd otsima hakanud, siis meid oleks kohe välja naerdud.

Saime ka enda uhiuued Lloydsi pangakaardid kätte, kuid mis hetkel on täiesti kasutud, sest pin-koodid pole siiamaani saabunud. Oleks juba aeg, või nii!!??
Pangakaart on ilus roheline. :) Unistuste pangakaart on küll LHV uus sini-must-valge kaart, aga küll selle ka kunagi saab. ;)

Postkast on ka igapäev mingit „rämpsu“ täis nii panga kui ka UCASe poolt. Saadaks siis vähemalt midagi asjalikku!!

Ahhjaa, emme paneb varsti mulle posti teele, loodetavasti jõuab see kohale, siis saab häääd kraami. :)

Käisime täna Tescos, ostsime 5 kg sibulat. PAAARTTYYY! :D

Ilm on ka viimasel ajal pööraseks muutunud, koguaeg mingi räige tuul nagu Eesti talve torm ilma lume ja -30 kraadita.
Vihma sajab suht vähe, ükspäev oli hull padukas, aga see ka kõik.
Vahest meil ka ikka päike paistab, näiteks täna. Täitsa kleidi ilm oleks, ilma selle tuuleta.

Jalgadega on ka veits jama majas. Terve tänane päev olid nad pinges ja valus oli kõndida. Selline tunne oli nagu oleks SEB Sügismaratoni jooksnud. Õudne. Loodetavasti see valu kaob varsti ära.

Üldiselt, aga oleme kohanenud selle Inglismaa eluga, midagi uut siin enam ei ole. Varsti saab kuu aega juba siin oldud. Kool hakkab ja töö leiab, siis saab pinget ja vaheldust.
Imelik on mõelda, et varsti juba september läbi ja me ei käi ikka veel koolis. Mõnus, siis 2.5 kuud kooli ja ongi vaheaeg. See peaks hakkama vist 17. detsember ja lõppeb 22. jaanuar. Kas Eestisse jõuan jõuludeks, raske öelda, aga ma väga loodan.

Laupäeval ja pühapäeval oli Bhamis mingi Artsfest, igalpool olid üritused, bändid esinesid, töötoad jne. Päris huvitav oli. Pühapäeval, the REP-i (teatrimaja) juures esineid paar head bändi, Amateurs oli üks vist neist. Peaks nad kunagi netist ülesse otsima.

Riietus.
Üks vähestest asjadest, mis silma riivab on meeste riietus. Õudne, iga teine, kes vastu tuleb on riides nagu naine. Vastik, Eestis vähemalt mehed oskavad riides käia. Ei kanta naise pluuse, jakke ja imelikke jalatseid palja jala otsas. Siit jätame välja muidugi ülikondadega mehed, nemad on väga šikid. ;) Ühe vaateakna peal oli: „Girls love boys in suits.“ vms. Thats right!

Kodu.
Meie korteri ümbrus: itaalia, india restoranid, pubid, baarid. Meie korteri all on ka galerii ja akna all on koguaeg vanemat sorti cabrio Mercedes. Niii ilus, tahaks ka sellisega sõita. Maja seest ja väljast parklast leiab Porsche'sid, Land Rover'eid, sport BMW'sid jne. Suht tore on olla vaeste üliõpilastena rikkurite keskel, aga samas, ei kurda.



Päikest,

Liisi

No comments:

Post a Comment