Saturday, September 3, 2011

EESTI EEST!

Mõtlesin, et teen väikese postituse veel, enne suursündmusi. ;)

Korteriga seoses asjad liiguvad, esmaspäeval peaks asi selge olema, mis saab. Loodame, et kõik laabub.

Eile pidime ööbima hosteli dormis, kus koos meiega olid poolakas, he/shewoman ja keegi veel. Saime ühika elu maitset veidike tunda ja sellest täiesti piisas, et tahta enda korterit. Igatahes seal haises rõvedalt, pluss see mees/naine norskas ja magamise ajal sülitas pudelisse, mis tal kõrval oli. Suutsime seal toas magada vist 5 minutit, ennem kui mul üle viskas ja alla keldrisse kolisime telekat vaatama.
Kell 2 am hakkasime vaatama Grownups'i (suht hea ikka) koos Madli ja Cory'ga (see austaallasest kloun.. tegelikult pole ta midagi nii hull, lihtsalt üks hull duracelli jänes). Ta kolis magama ära mingi 4 ajal äkki, endal oli vaja hommikul 14tunnisele tööpäevale minna, kusjuures ta oli joonud. Lubas töölt ära tulla. :D Aga seda ta vist lubab iga jumalapäev teha. :D
Meie hakkasime järgmist filmi vaatama, kuni kell sai 6 hommikul ja inimesed siia alla kööki hakkasid kogunema. Nemad tulid hommikust sööma ja me polnud magama jõudnudki (siiamaani pole, kell 12 öösel).
Enne mängu magasin 1,5 tundi, nii et praegu polegi kõige hullem olla. Aga kui ma arvutis poleks ja istuksin niisama, siis ma magaks juba esimese paari minutiga.

[Mõlemad austraallased on hullud aktiivikud, ei püsi pudeliski paigal ja koguaeg laulavad/vilistavad. Täna kutsus Tom meid pubisse, et nagu nii Eesti kaotab ja et siis on põhjust juua - no thanks].

Tänase päeva tähtsündmus on kindlasti Sloveenia vs Eesti mäng. Mis tegi tuju kohe palju-palju paremaks. Palju õnne Eestile 1:2 võidu puhul! Selle võiduga säilib Eestil imeõhuke võimalus valiksarjas teisele kohale tulla, ehk EM'l playoffi saada. Selleks meil vaja võita Põhja-Iirimaa 2 korda. Teisipäeval peame pöialt hoidma ka Itaaliale ja Fääri saartele, ühesõnaga Serbia ja Sloveenia peavad kaotama ja omavahel viiki mängima. Ja nii lihtne see ongi. ;)

Kostja väravat tähistamas. (Delfi pilt).


(Muideks San Marino kaotas Hollandile 0:11). Õudne.




Päikest,

Liisi


PS! Madli ütles, et tal liha isu.

No comments:

Post a Comment