Tuesday, September 6, 2011

Veni. Vidi. Vici.

Esimesed rõõmu uudised.
Kolisime täna lõpuks enda korterisse sisse. Korter asub Jewlery Quarteris (rikaste rajoon). Saint Pauls'i parki kõrval. Meiega samas majas on restoran ja üle tee asub Itaalia restoran. Nomnom.
Korterist endast natuke. Uus, integreeritud köögitehnika, garderoob. Meil on köök, vannituba ja magamistuba. Nagu ennemgi sai räägitud, siis kahjuks tuleb meil järgnev poolaasta samas toas elada. :D Hope we won't kill each other.

Täna käisime rongiga Coventry's IKEA's meie uude kodu asju ostmas (tekid,padjad, pannid jne). Suhteliselt väsitav oli, pool tundi tagasi jõudsime Tescost, käisime süüa ja majapidamistarbeid ostmas.
Olen nii väsinud, et ei jõua sammugi kõndida.

Nädalavahetus.
Möödus lõbusalt. Hostelis saime tuttavaks Jose'ga. Ta on pärit Mehhikost, ilmselt rikas, sügisel läheb Oxfordi ülikooli politoloogiat õppima, tulevane diplomaat ja Mehhiko president. Kutsus meid Oxfordi külla, talveks kutsus Austriasse, tal sõbral seal mingi mägimaja. Nii tahaks. :D Lisaks pidavat meie ta tulevased naised olema. We shall see. ;)

Reedel vaatasime keldris telekatoas Hostelit. Hea mõte või nii, nii mõnigi nägi pärast õudusunenägusid.

Käisime Jose ja teiste hispaanlastega laupäeval pubis ja Walkaboutis. Tegid välja tequila ja mingid värvilised shotid. Sisse saime tasuta tutvuste kaudu. Oleks koguaeg niimoodi. :)
Walkabout oli päris suur ikka, oli nii noori kui ka vanu. Haises okse järgi. Väkk.
Fun-fun-fun.
Pärast rääkisime all Cory'ga juttu, kes muideks oli Kaine. Imesid ikka juhtub vist. Ta on pärit Austraaliast, aga töötab siin kokana, et reisimise jaoks raha teenida. Soovitasime talle Eestisse ka minna (ilusad naised, peod ja Pärnu rand), eks näis kas ta jõuab sinna. :)

Eile käsime pargis istumas, ajasime lolli juttu Jose'ga, suht huvitav inimene. Laulis hispaania keelseid laulu ja rääkis enda "suhtest" Jumalaga. Andsime talle VV'i, sai hakkama ilma pealekata. Kuigi läbi raskuste, ta meil tequila mees ju.

Meie uus aadress:

520  40 St Pauls Place
St Pauls Square
Birmingham
United Kingdom
B3 1FQ

Kõik, kes soovivad võivad meile pakke saata, ega me ära ei ütle.

Soovi nimekiri: leib, õunamoos, Kalevi kommid, šokolaad, Viruvalge (Madli), sibul, küüslauk. Ühesõnaga kõike, mis on eestimaine.

Hiired vist kallal käinud.




Kapi sisu. Okei, tegelt seal rohkem asju, vist.

Sassis juba.





Meie pühanurk.

Vabandust, ei ole jõudnud korrastada.



Madli oli kinni kiilunud enda telefoni külge.

Veits udune sai vist.



Päikest,


Liisi

3 comments:

  1. TÕSISELT ilus korter! Palju õnne! Sinna võiks isegi külla tulla... Kallid Teile!

    ReplyDelete
  2. Aitäh Teile tšikid! :) Kalli kalli Sulle ka. :)

    ReplyDelete