Monday, September 19, 2011

Wall Of Fame

.Võtsime täna ennast kokku ja tegime korteri rohkem kodusemaks ja värvilisemaks. Panime garderoobi ustele pildid ja postrid. Ja postritel pole mingisugused Orlando Bloom'id ja Leonardo DiCaprio'd, vaid ikka Liisu iidolid teatud spordialas. Võite kolm korda arvata milles.
Nii hea tunne on nüüd seda ust vaadata, teeb tuju kohe paremaks. Juba praegu olen ma suutnud lihtsalt seda vaadates mõtetesse jääda. Kõik head ja ilusad mälestused tulevad meelde.

Paar pildikest ka sellest:



Täna suutsime taas paar väikest asja nässu ajada. Aga üritame positiivseks jääda ning lubasin, et ei kirjuta enam siia negatiivset vastukaja ja ka ise enam ei mõtle sellepeale.

Käisime koolis saime tõendi maksudest vabastamise kohta, hea seegi. Homme paneme posti.

Praegu teeme süüa: ahjukartulid porgandi, sibula ja kotlettidega, kõrvale idud (salat), leedu leivaga juust ja sink ning kuidas unustada saab: TEE. Dšiisas küll, kaua võib noh, tahaks piima juua, aga ei saa, tudengid peavad siin kokku hoidma. Pärast üritame mannaputru ka teha, vast saame hakkama. Ega see mingi raketiteadus pole. Ei, tegelikult pole hullu, oskame küll. Me oleme köögis osavad tšikid ju ja seda ilma igasuguse irooniata. :) Ennast kiitmast me ei väsi. ;)



Head isu meile,

ja Päikest Teile,

Liisi

No comments:

Post a Comment